strona główna
kuchnia regionalna
na szlaku
blog Krytyka Kulinarnego
Świat bez życia jest niczym, a odżywia się wszystko, co żyje
Anthelme Brillat-Savarin
Odc. 6 - Kociewski Gnieciuch
Kociewski Gnieciuch
Zobacz:
Na szlaku
Odc. 1 - Wigilijny Brzad
Odc. 2 - Ruchanki
Odc. 3 - Bursztynowy kurczak
Odc. 4 - Cukierki Owsiane Keksy
Odc. 5 - Chleb
Odc. 6 - Kociewski Gnieciuch
Odc. 7 - Wielkanocne śniadanie
Odc. 8 - Golce
Odc. 9 - Gęś Kołudzka
Odc. 10 - Karnawałowa Róża
Odc. 11 - Twaróg
Odc. 12 - Krelka z linem
Odc. 13 - Śledź bałtycki
Odc. 14 - Zupa Rybna